Blue Avian

Healing & Coaching

De cursus

Wij verbinden ons tijdens de cursus door middel van de Schumann Resonantie. Ik ben opgeleid trainer/coach door Anton Teuben en de Schumann Resonantie. 
 In de online en fysieke cursussen laten we je opnieuw vrijheid in het hoofd geven bij het maken van keuzes, de juiste contacten behouden, gezond en gelukkig leven en bij jezelf te blijven ten alle tijden

Wanneer je in je leven te maken hebt gehad, of nog hebt, met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips (buitenaardse contracten), mind-control, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann Resonantie een eenvoudige en effectieve methode.

Als dit op jou van toepassing is, helpen wij je héél graag! Tijdens dit coaching traject word je gedurende de dagen die nodig zijn vanaf afstand en fysiek behandeld door Tamara Veraart, coach van het Schumann instituut van Nederland.
0 +
Jaar ervaring
0 +
Tevrede klanten
0 +
Succesvolle healings

''Maximaal resultaat behalen met ''Blue Avian''

Schumannresonatie cursus

Cursus Schumann Resonantie wordt met veel enthousiasme en actuele updates gegeven, vooral omdat we zien dat cursisten zichzelf hervinden en herboren worden door zich te verbinden met de hartslag van de aarde. Dit geeft je nieuwe inzichten hoe we er een betere wereld van kunnen maken en te beginnen bij jezelf. Het nieuwe tijdperk. Creëer je zelfgenezende vermogen en het bewust worden met de Schumann Resonantie.