Blue Avian

Healing & Coaching

Wat is de Schumannresonatie?

De Schumann Resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

Onze vondst rond 2000 van de afbeelding aan de rechterkant heeft ons bewust gemaakt van wie we zijn en ons inzicht gegeven in de universele kennis en de daarbij behorende mogelijkheden met betrekking tot hoe alles met elkaar verbonden is. Deze afbeelding betreft een universeel wezen, dit zijn wij ook zelf, die zich er volledig van bewust is dat energie en liefde de sleutels zijn om zonder angst en twijfels te kunnen functioneren, waarbij niets je van de wijs zou hoeven te brengen.

Zodra deze afbeelding vrij op tv zal verschijnen en men ermee in aanraking kan komen zal ook de rest van de mensheid zich weer beginnen te realiseren wie en wat ze zijn. Deze duidelijke weergave van de mens, tevens bewoner van het universum, geeft aan hoe gemakkelijk het is om de Schumann Resonantie te integreren en te ervaren hoe alles via jouw intentie met elkaar in liefde is verbonden. Deze kennis verspreidt zich in steeds hoger tempo.

Nu onomstotelijk vaststaat en kan worden bewezen dat we door het integreren van de Schumann Resonantie onze mind weer onder controle kunnen krijgen en dat het beste middel is om ons zelfgenezend vermogen te activeren zodat we weer kapitein worden van ons schip… is deze kennis van onschatbaar belang voor diegenen die hier nog geen weet van hebben. Daarom willen wij deze kennis delen met iedereen.

0 +
Jaar ervaring
0 +
Tevrede klanten
0 +
Succesvolle healings

''Maximaal resultaat behalen met ''Blue Avian''

Schumannresonatie cursus

Cursus Schumann Resonantie wordt met veel enthousiasme en actuele updates gegeven, vooral omdat we zien dat cursisten zichzelf hervinden en herboren worden door zich te verbinden met de hartslag van de aarde. Dit geeft je nieuwe inzichten hoe we er een betere wereld van kunnen maken en te beginnen bij jezelf. Het nieuwe tijdperk. Creƫer je zelfgenezende vermogen en het bewust worden met de Schumann Resonantie.