Menukaart
Voorgerechten Hoofdgerechten vlees Hoofdgerechten vis Hoofdgerechten vegetarisch Voor de kleine trek Bijgerechten Nagerechten

We hebben een nieuwe menukaart!

In het begin van onze herstart na corona pasten we onze kaart al aan. Sommige dranken en gerechten zijn helaas duurder geworden. Dat vinden we natuurlijk net zo vervelend vinden als jullie. Daarom, hebben we ons best gedaan om de prijzen niet te veel te laten stijgen. De prijzen in de kassa zijn altijd actueel en leidend. 

Naast de nieuwe prijzen staan er ook nieuwe gerechten op de kaart. Jullie wilden graag meer combinaties op onze menukaart, dus hebben we ‘Ik kan niet kiezen’ en ‘Big Fifty` in het leven geroepen. ‘Ik kan niet kiezen’ is een drieluik van diamanthaas, tournedos en flat iron steak van totaal 300 gram. Big Fifty is 600 gram, opgesplitst in rib-eye, cowboysteak en bavette. Beide gerechten zijn bedoeld voor één persoon, dus niet om te delen.

Openingstijden

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   17:00 tot 22:00
Donderdag:  17:00 tot 22:00
Vrijdag:         17:00 tot 01:00
Zaterdag:      17:00 tot 01:00
Zondag:        17:00 tot 22:00

Bezorgen en afhalen, als het kan

Bestellen kan via WhatsApp, telefoon of via Thuisbezorgd.nl. WhatApp gebruik je om overdag een bestelling of reservering door te geven. Gebruik 013 5902004.  Ja, dit is een gewoon telefoonnummer maar met een businessaccount kan dat. Vanaf 16:00 kun je bellen naar 013 590 2004. Een telefoongesprek via WhatsApp wordt niet beantwoord. Een reservering of bestelling kan niet via de voicemail doorgegeven worden.

We zijn weer open zoals vanouds maar dan anders

Omdat de pandemie ons geleerd heeft wat nou echt belangrijk is in het leven zijn we overgestapt op flexibele sluitingstijden. Kort gezegd; is het gezellig gaan we door en blijven we open, is het rustig dan sluiten we eerder. 

Graag tot ziens bij Fifty50 Bar & BBQ.

Smakelijk