Fifty 50 The place to be Reeshof Bar BBQ

Fifty50: The place to be in de
Reeshof

Paul en Caroline zijn de eigenaren van Fifty50.

Samen met Charlotte, Fleur, Lonneke, Marieke en Maik maken zij van Fifty50 wat Fifty50 is; gezellig, warm en door onze manier van werken en omgaan met onze gasten voel je je gelijk thuis. Gelukkig hebben we ook hulp op andere gebieden van onze Ed. In het weekend is het tot in de late uurtjes gezellig met muziek in verschillende stijlen.

 

Voel je welkom…

Caroline

We hebben een nieuwe menukaart!

In het begin van onze herstart na corona pasten wij onze menu kaart al aan. Dat vinden wij natuurlijk net zo vervelend als jullie. Daarom hebben we ons best gedaan de prijzen niet al te veel laten stijgen. De prijzen in de kassa zijn altijd actueel en leidend.

Naast de nieuwe prijzen staan er ook nieuwe gerechten op de kaart. Jullie wilden graag meer combinaties op onze kaart dus hebben we ‘Ik kan niet kiezen` en ‘Big Fifty` in het leven geroepen. ‘Ik kan niet kiezen` is een drieluik van diamanthaas, tournedos en flat iron steak van totaal 300 gram. ‘Big Fifty` is 600 gram opgesplitst in rib-eye, cowboysteak en bavette. Beide gerechten zijn bedoeld voor 1 persoon, dus niet om te delen.

Openingstijden

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   17:00 tot 22:00
Donderdag:  17:00 tot 22:00
Vrijdag:         17:00 tot 01:00
Zaterdag:      17:00 tot 01:00
Zondag:        17:00 tot 22:00

Bezorgen en afhalen, als het kan

Bestellen kan via WhatsApp, telefoon of via Thuisbezorgd.nl.

Stuur een WhatsApp naar 013 5902004. Ja, dit is een gewoon nummer maar met een businessaccount kan dat.

Vanaf 16:00 kun je bellen naar 013 590 2004. Telefoongesprekken via WhatsApp worden niet aangenomen. Een bestelling kan niet via de voicemail doorgegeven worden.

Bar & BBQ

Heerlijk van de houtskoolgrill

Fifty50 Bar & BBQ is een sfeervol restaurant waar de warmte en gezelligheid je omarmt. Het is niet voor niets dat zoveel gasten met regelmaat terug komen.

Door onze persoonlijke benadering bieden we een unieke ervaring. 

Onze kaart is á la carte met soms een dag-special. De dag-special presenteren we meestal een dag van te voren op Facebook en Instagram. Op woensdag tot en met zondag zijn we vanaf 17:00 geopend. De hoofdgerechten komen van de houtskoolgrill, en dat proef je.

De geur van de grill ruik je buiten al, voordat je überhaupt een stap binnen hebt gezet. Als dat is geen lekkere binnenkomer is!

Onze diamanthaas, spareribs en zalm zijn onze toppers maar vlak zeer zeker de Fifty50 balls, rib eye, scampies en onze hamburgers niet uit. De kaart is divers en voor ieder wat wils. En als je wilt kun je ook vegetarisch eten. De combinatie van lekker eten, vriendelijke, persoonlijke bediening en Motownmuziek op de achtergrond: is een perfecte combinatie. 

De naam zegt het al; Bar & BBQ. Je kunt bij ons niet alleen lekker eten! Van cocktails tot mixdrankjes, van wijn tot (speciaal) bier: onze bar heeft het.

Doordeweeks sluiten wij om 22:00. In het weekend plakken we er een paar uurtjes aan vast. Vrijdag- en zaterdagavond wordt de zaak vanaf 22:00 omgedoopt tot bar. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn we open tot 01:00. Maar is het gezellig dan gaan we gewóón door. Dát is Fifty50 Bar!

Bij minder drukte kan het zijn dat we eerder sluiten. We rekenen op jullie begrip hiervoor.